Wie zijn wij?

Els Bos en Judith Desel van 360°conferences onderscheiden zich van andere spelers in het veld door de volgende kenmerken:

To the point

Als u in zee gaat met 360°conferences blijft u betrokken bij de stand van zaken. 360°conferences informeert u over de voortgang zodat we samen toewerken naar een succesvol congres. 360°conferences onderhoudt de contacten met alle betrokkenen van sponsoren tot sprekers. Ze is nauwkeurig in communicatie en verslaglegging. Zij informeert uitvoerig maar stuurt geen overbodige mails. Efficiënt en to the point.

De lat hoog

De lat ligt hoog bij 360°conferences. We stemmen goed af met u als opdrachtgever maar ook met onze hostessen die op de dag zelf hun taken perfect uitvoeren. We zorgen voor sprekers, routebeschrijving, badges, PowerPoint-presentaties en bewaken de tijd. We regelen alles tot in de puntjes zodat u met tevredenheid kunt terugkijken op een geslaagd evenement.

Oog voor detail

Behalve dat het congres programmatisch goed in elkaar zit, heeft 360°conferences ook aandacht voor details. Een blocnote met pen voor de gasten, een fles wijn voor de sprekers, een dessert dat op tijd geserveerd wordt, een programma dat niet uitloopt en lekkere koffie tijdens de pauze. Aan alles wordt gedacht.