Projectmanagement

Het uitbesteden van de organisatie van een groot evenement is een slimme zet. Uw personeel wordt er niet mee belast en u geeft het in handen van een ervaren bedrijf. Zo heeft u de tijd en de ruimte om u op de inhoud van het evenement te richten. Professionals nemen alle taken uit handen wat bovendien vaak een flinke kostenbesparing is. 360°conferences is zeer ervaren in projectmanagement.

Wat zijn de voordelen?

Minder stress

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Niet alleen het vinden van deskundige sprekers maar ook het bewaken van de tijd hoort erbij. De zaalreservering, de mailings en de techniek rondom presentaties zijn allemaal even belangrijk. Zelfs het instrueren van het cateringpersoneel behoort tot onze expertise. 360°conferences heeft oog voor detail en neemt u alle bewerkelijke taken die samenhangen met de organisatie graag uit handen. Zo heeft u minder stress en tijd vrij om de focus op de inhoud te houden.

Minder kosten

Door het aantrekken van sponsoren kunnen kosten gedekt worden. Dit zijn relevante standhouders die op de dag zelf aanwezig zijn en het evenement ondersteunen met hun diensten of product. Mocht u gebruikmaken van sponsoren, dan regelen wij eveneens de logistiek hieromtrent.

Kennis van de markt

Het team van 360°conferences heeft kennis van zaken. Zij kent de markt van geschikte locaties, samenwerkingspartners, passende activiteiten, bedrijven die de techniek verzorgen en geschikte cateraars. Door jarenlange ervaring liggen de draaiboeken klaar. U levert de inhoud aan en wij scheppen de randvoorwaarden voor een gedegen en onvergetelijk evenement.

Planning & communicatie

Een evenement moet soms een jaar van tevoren in de steigers gezet. Dit vereist een accurate planning van activiteiten en taken. Bovendien moeten alle betrokkenen bijtijds worden geïnformeerd zowel sprekers, sponsoren, deelnemers maar ook cateraars of muzikanten. Communicatie met zoveel partijen vereist een groot netwerk, nauwkeurigheid en mensenkennis. Het is een vak. Wij nemen u dat graag uit handen en gaan voor een succesvol evenement.